Verjaardagsfeestjes

 

 

Hiervoor bieden wij, de zaterdag namiddag, een initiatieles paardrijden aan,  pannenkoeken en een drankje voor iedere deelnemer voor de prijs van 19 € per persoon.

 

Het feestje begint om 14u00 in ons feest/stagezaaltje en eindigt om 16u30. Van 14u30 tot 15u00 zullen de kinderen kennis  maken met de manege en onze pony’s. Daarna kunnen ze de pony's helpen verzorgen en opzadelen voor de initiatieles. De initiatieles duurt 30’ en begint om 15u00.

 

Na de les,  zullen de kinderen krijgen pannenkoeken eten en kunnen spelletjes spelen (binnen of buiten afhangkelijk van het weer) tot 16u30

 

Als U graag een verjaardagsfeestje zou willen organiseren gelieve ons een mailtje te sturen op verjaardag@manegebruneel.be . Gelieve de gewenste datum en de leeftijd door te geven (om praktische redenen organiseren wij de feestjes enkel op zaterdag namiddag) .Minimum 8 en maximum 12 kinderen .

 

Gelieve te reserveren voor de verjaardagsfeestjes door via ons automaat een voorschot van 50 € te betalen. Je krijgt hierbij een formulier en een bewijs van betaling dat geldt als bewijs van uw reservatie. Gelieve het formulier in te vullen en in de brievenbus naast de automaat te deponeren

 

Vriendelijk bedankt.