Verjaardagsfeestjes

 

 

Hiervoor bieden wij, de zaterdag namiddag, een initiatieles paardrijden aan,  pannenkoeken en een drankje voor iedere deelnemer voor de prijs van 19 € per persoon.

 

Het feestje begint om 14u00 en eindigt om 16u30. Van 14u00 tot 15u30 zullen de kinderen kennis  maken met de manege en onze pony’s, zo kunnen ze de pony's helpen verzorgen en opzadelen voor de initiatieles. De initiatieles duurt 30’ en begint om 14u30 in 2 groepjes.

 

Na de les wachten pannenkoeken en een drankje de kindjes op en nadien staan er spelletjes op het programma (binnen of buiten afhankelijk van het weer) tot 16u30

 

Als U graag een verjaardagsfeestje zou willen organiseren gelieve ons een mailtje te sturen op info@manegebruneel.be . Gelieve de gewenste datum en de leeftijd door te geven (om praktische redenen organiseren wij de feestjes enkel op zaterdag namiddag) .Minimum 8 en maximum 12 kinderen .

 

Gelieve te reserveren voor de verjaardagsfeestjes door via onze automaat een voorschot van 50 € te betalen. Je krijgt hierbij een formulier en een bewijs van betaling dat geldt als bewijs van uw reservatie. Gelieve het formulier in te vullen en in de brievenbus naast de automaat te deponeren

 

Vriendelijk bedankt.