De lidkaarten

 

Beste Klanten,

 

Wij herinneren u eraan dat de lidkaart verplicht is om aan onze lessen te kunnen deelnemen en van onze infrastructuur te kunnen genieten.

Door uw lidkaart bent u ook verzekerd in geval van ongeval tijdens de rijlessen. Als u nog geen lidkaart heeft of ze is vervallen (geldig 1 jaar), gelieve een nieuwe lidkaart aan te vragen via onze automaat (50 voor het eerste lid van het gezin, 25 voor de andere gezinsleden)..

Gelieve de lidkaart via de automaat te betalen. Bij de betaling ontvangt u een formulier. Wij vragen u om het formulier in te vullen en in de brievenbus naast de automaat te deponeren. Een paar dagen later ontvangt u via e-mail uw aankoopfactuur en uw lidkaart nummer alsook de vervaldatum van uw nieuwe kaart. Gelieve uw e-mail adres duidelijk te vermelden op het formulier.

De kinderen die enkel voor een stage komen hoeven geen lidkaart te betalen. De lidkaart is ingebrepen in de prijs van de stage

 

Meeste mutualiteiten bieden een terugbetaling van lidgeld om hun leden aan te moedigen zich in een sportclub in te schrijven. Aarzel niet om uw mutualiteitsformulier in de brievenbus naast de automaat te bezorgen zodat wij dit voor u kunnen invullen en u van uw terugbetaling kan genieten.

 

Wij wensen u veel plezier

 

 

 

Reservatie / Annulatie

 

Geldige reservatie
Uw naam is voorgedrukt of u  plakt een ticket voorzien van je naam op het gewenste tijdstip in het boek.

 

  •             Handgeschreven aantekeningen in het boek worden niet meer aanvaard !

 

Hoe moet u annuleren? U stuurt een e-mail naar info@manegebruneel.be met vermelding van uw naam, de datum en het uur van de les die u wenst te annuleren + datum en tijdstip van de vervangingsles die  je wilt volgen.

 

  • je kan dus zelf niets in het boek wijzigen! Ook worden reeds gekleefde ticketjes niet verwijderd!

 

De collectieve lessen dienen minimum 24 uur op voorhand geannuleerd te worden.

De privélessen dienen minimum 48 uur op voorhand geannuleerd te worden.

 

 

 

 

 

Weiden

 

De eigenaar wordt verantwoordelijk gesteld voor eventuele schade veroorzaakt door het paard tijdens zijn verblijf op de wei. 

Neem kennis van de planning, opgenomen in het boek. 

 

Niet geregistreerde paarden op de wei zullen terug in hun box geplaatst worden, daarvoor zal een bedrag van 2 aangerekend worden. Eveneens wanneer uw paard niet tijdig van de wei wordt gehaald zal een bedrag van 2 worden aangerekend.

Eerst toestemming vragen aan de eigenaar van een reeds ingeschreven paard vooraleer je eigen paard in te schrijven voor hetzelfde weid

 

Maximum 2 paarden tegelijk op hetzelfde weid toegelaten.

 

 

 

 

 

 

©2016 Manege Bruneel created with Wix.com